torsdag den 3. november 2011

juuuler stadigt.....


uhhh, jeg er da slet ikke i tvivl om hvad den kommende tid skal bruges på
, jeg juuuuler derud af ,syntes det er svært at få tiden til at slå til.
kalenderen melder om julemesse ,åbent hus , jule demo "ude i byen" , kursus hjemme i værkstedet, så planlægning er kode ordet her hos mig... førsøger at holde julestressen fra døren..  : )  : )

super smuk deko chrys....hmmm i love it

5 kommentarer:

 1. De er bare så fine nu, de deko-chrys. Jeg kan ikke fordrage andre chrys, men lige dekoérne - de er altså dejlige!!

  SvarSlet
 2. Kære Diana,

  jeg er totalt forelsket i den røde chrys-mums. Håber den bliver tilgængelig for alle vi almindelige dødelige som afskårent hos blomsterhandlerne i julemåneden. Jeg elsker at bruge et par enkelte friske blomster i juledeko`erne. Hvide eller røde roser er også et must.

  Pas nu godt på digselv i juletravlheden.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 3. kære alle sammen , tak for kommentarene :)ja det er altid skønt med en dejlig buket (siger jeg som aldrig binder en til mig selv !!hmm måske et december must..de flotte deko chrys er jeg selv rigtig glade for,og selv om de almindelige gren chrys er lidt "udskældte " ja så kan jeg godt lide at arbejde med de fyldte af slagsen med de små hoveder, de er eksempelvis brugt i lagkagen "til højre i billedet...og til dig kære tante grøn..den er helt klart i handlen til alle jer derude..og ja jeg har gearet ned i år , har ikke så mange kurser..mere tid med mine børn :)..Diana

  SvarSlet