Google+ Followers

tirsdag den 22. november 2011

Give away...jubiii

For noget tid siden lovede jeg en lille give away, i anledning af bloggens 1 års dag,og  fordi den havde rundet 10.000 besøg, hvilket for mig er dejligt.
Jeg har fundet denne skønne gyngehest frem i metal. Den er ny,men lavet i den nostalgiske stil med lidt rustpletter ved samlingerne, hvilket jo bare gør den mere chamerende.
Jeg håber i har lyst til at deltage, alle er velkommen, har du ingen blog, så husk endelig en mail adr.Jeg er ikke så stor tilhænger af at skulle linke, være fast læser osv ,så derfor er det heller ikke kravet for at du kan deltage,Jeg håber i stedet at der er læsere derude ,som syntes det kunne være spændende at følge med på bloggen,men af egen fri vilje :) :) :)
Du kan nå at være med indtil d 30 nov, hvor vinderen udtrækkes.

Held og lykke

7 kommentarer:

 1. Tillykke med de mange besøg og jeg vil meget gerne være med. :-) Linker også fra egen blog..
  Kram Birgitte

  SvarSlet
 2. skøn lille hest... jeg er da fast læser:) Anne Gine

  SvarSlet
 3. Kære Diana,

  jeg har også for længst meldt mig som fast læser uden at blive lokket med noget:o) Du er jo en gave i digselv, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nøøøøøøøøøøj hvor er den sød den gyngehest. Lige noget for mig:o) Den giver mig hjerter i øjnene.

  Så jeg vil meget gerne være med i lodtrækningen. Og jeg krydser fingrer.

  Tillykke med det flotte besøgstal.

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 4. Må da bestemt prøve at være med her i din giwe-away ;0)

  SvarSlet
 5. hi hi, jeg er fast læser af egen fri vilje, jeg skulle jo nødigt gå glip af noget - men helt ærligt, når jeg som nu, har været borte nogen dage, så bliver jeg helt træt, når jeg ser hvor mange blogindlæg jeg skal læse....ja, ja, jeg ved det godt, jeg kan da bare lade være, men du ved, nysgerrighed!!!! Jeg vil da også gerne være med i din give away.

  SvarSlet
 6. hej til jer alle 5., dejligt at i har lyst til at deltage, syntes alle skulle ha en chance, men jeg er da super glad for jeres trofasthed og at i kikker forbi , selvom jeg ikke altid er så hurtig til nye indlæg..venter spændt på udtrækningen d 30 nov...

  SvarSlet
 7. Så roligt att hitta en för mig ny blogg! Jag vill gärna vara med i din give away.
  Kram Kicki

  SvarSlet