fredag den 11. februar 2011

elsker sukkulenter...

er bare helt vild med sukkulenter ,specielt de grå grønne...er selvfølgelig også glad for blomstrende planter, men det er nu rart med de her som bare kan passe sig selv.....go`fredag til alle ...

4 kommentarer:

 1. Hejsa Diana:o)

  Ja, sukkulenter er skønne:o)

  Tak fordi du rapporterede fra form lands messen. Det ku` være vildt spændende og inspirerende at få lov at komme ind i de hellige haller, hvad vi andre "dødelige" jo kun kan drømme om.

  Når du slipper af med dit ufrivillige sorte fodtøj, skal du fejre det og forkæle digselv med at køre en tur ned til Frk. Iberis i Middelfart. Havde den allerstørste lyst, til at komme og "bortføre" dig og tage dig med ned til den skønne Iben igår, da vi jo kørte igennem Midtjylland på vej nedover:o) Så kunne vi have savlet om kap:o) Så skulle jeg nok ha` drønet rundt med dig i kørestolen:o)

  Hav en rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. Havde da været alletiders...

  Ikke så god til sukkulenter.. ( endnu ) men er altid villig til at lære... så jeg følger jer trofast

  Kh
  Loppe

  SvarSlet
 3. Kære TANTE GRØN...jeg er ikke i tvivl om at i havde en skøn dag...og en kidnapning af den karakter ville ha været helt i orden ..når den jo har et godt formål,men kan forstå du kommer lidt nord fra ,så det ville ha været noget af en omvej ;0)..jeg har været hos Iben en enkelt gang før ..dejlig butik.Hun får gerne lov til at "føre penslen " når min farmor i middelfart skal ha blomster..ang formland så må vi jo ha lavet et blogg træf i august , så kan du jo ta med som "assistent"..og måske mødes med de øvrige blogger..jeg ligger gerne have til inden..smil.ha en god lørdag

  hej loppe..ikke så god til ,eller vild med??syntes ofte jeg fornemmer at folk syntes at have svært ved at passe deres sukkulenter,og oftest er det fordi de er for fugtige,der er selvfølgelig forskel på sukkulenter og nogen er mere sarte end andre,men oftest fornemmer jeg at når de vandes så får de en ordentlig sjat fordi de ikke har fået i 14 dage eller mere og så kan det gå galt..hellere for lidt end for meget :0) ha en god dag..

  SvarSlet
 4. Hej Diana:o)

  Det lyder som en rigtig god idè med et blogtræf:o)
  Og jeg vil mægtig gerne være din "assistent" til formland messen:o)
  Håber du stadig holder humøret højt trods det noget besværlige fodtøj, du må døjes med:o)

  Brrrrrr...hvor er det koldt idag! Fryser helt ind i sjælen, så det er godt jeg har blog-blomster at kigge på:o)

  Mange varme hilsner og tanker

  SvarSlet