onsdag den 2. februar 2011

And the award go`s to.................


  ja lige for tiden ville det være komplet umulig at skulle nævne en`frem for en anden...jeg tænker hver dag når familien er draget af til skole, børnehave og arbejde..
hvad skulle jeg dog gøre uden dem.Tænk sig alle de småting de gør for mig..men som betyder rigtig meget for mig...en kæmpe tak til min kæreste for smsèn din morgenmad står smurt og klar i køleskabet (nederste hylde) og for alt det han pludselig skal nå i løbet af dagen ..tak til min store søn som inden skole hentede min stol fra værkstedet så jeg kunne sidde under bruseren..:0) tak til min store datter for kærlige kram,  kaffe brygning,for at hjælpe med at vaske tæerne på højre foden (jeg ignorerede selvfølgelig hendes forvrængede ansigt)...for de søde ord.".mor du ser nu sød ud i din kørestol" ..En  tak til min 3 årige som hver morgen kærligt tar afsked med mig når han skal i børnehave..med ordene "tak for i dag"  sødt ..og som altid er sød til  dog efter lidt pres..at flytte de utallige traktorer,vogne og andet som ofte hindre mig i at nå fra køkken til stuen..:0) :0)  en kæmpe tak til min svigermor som i går forvandlede mit mega beskidte hus til en perle,et duftende trægulv,der duftede så stærkt at da min datter kom hjem udbrød hun at " her dufter som på et apotek"..3 uger uden den store rengøring sætter sit preg...  Tak til anti aspiranten.....den er uundværlig i tiden   hurra for alle film kanalerne..blomster blade ,jean darc living magasinerne som bliver læst igen og igen   ..jeg er dybt taknemlig for hjælpen..ha en fantastisk dag derude ..knus fra Diana..

4 kommentarer:

 1. Hvilket skønt indlæg Diana, guld værd, når der er skønne mennesker omkring en´
  Iben

  SvarSlet
 2. Hvor er det et dejligt positivt indlæg:o)
  Vidunderligt at så mange viser dig deres kærlighed og støtter dig, og drager omsorg for dig. Og skønt at du husker at værdsætte det og sige tak. Du er et rigt menneske, Diana...så pyt med kørestolen og det trælse fodtøj - det er jo blot for en stund. Det positive har du altid i dit liv - i skikkelse af dem du elsker og som elsker dig, ikke?

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 3. kære iben og tante grøn.....ja det er nemlig de små ting her i livet vi skal huske.og det er jo alt det positive vi "vokser" af,..jeg er ihvertefald lykkelig for min hjælpsomme familie ..store som små ha en dejlig dag knus ..Diana.

  SvarSlet
 4. ..Sig mig Diana..var det dig jeg så på Formlandsmessen idag ? kan det passe ? da jeg kom hjem irriterede det mig at jeg ikke gik hen og spurgte :)
  Håber du ikke har for ondt i benet :)

  Knus Iben

  SvarSlet