Google+ Followers

mandag den 27. august 2012

hjælp....

puh det er alt for længe siden jeg har været med , jeg har stadig ikke fået købt mig en ny pc.. så låner mig forsat frem , og børnene siger oftest nej!!!;)  jeg har dog et kæmpe problem, jeg har flere gange forsøgt at lave et indlæg , men kan ikke ligge billeder ved !!, og for mig giver det så ingen mening,Derfor er jeg hver gang gået fra det, men sidder en`af jer derude og kan hjælpe så sig endelig til. Jeg syntes at mangle de "ikoner" hvor jeg kan indsætte foto`s ...jeg har kun feldtet   Skriv , , HTML,  , Normal, , Link, og yderst til højre indstillinger for indlæg   ??, jeg syntes at kunne huske at der var nogle flere muligheder, da selve siden /blog blev ændret..      Er det blevet bedre/nemmere at blogge ???? ( jeg syntes det ser mere forvirrende ud nu med alt det nye, ) hmmm måske fordi det ikke lykkeds for mig...  Nå men skulle en af jer derude kunne hjælpe mig , så skriv...jeg kan sagtens læse med , på forhånd tak .. ...Diana

6 kommentarer:

 1. Det lyder som om du mangler det meste af toolbaren. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men måske kan Berit fra Irishaven?

  SvarSlet
 2. Hurrah! Finally I got a webpage from where I be able to really get useful information regarding my study and knowledge.


  my blog :: serwis klimatyzacja warszawa

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet