torsdag den 7. april 2011

Madam Blå med påskepynt...4 kommentarer:

 1. Hei Diana!
  Det var da en riktig så flott påskepynt :-)
  Flott blogg du har, oppdaget deg via "By Marianne" :-)....og nå har jeg lagt meg til som følger :-) Så jeg kommer helt sikkert innom her igjen :-)
  Riktig god helg!
  Hilsen Rita

  SvarSlet
 2. Kære Diana,

  den deko er virkelig skøn:o) Jeg har selv været på jagt efter sådan en gammel randform, som jeg kunne tænke mig at beklæde med noget bark, lav etc og bruge som en "krans" til helleborus etc. Det behøves ikke være sådan en fin Madam Blå. Jeg har "noget" med kranse. Hvis jeg kunne, ville jeg ved tankens kraft "beame" din flotte deko op på mit sofabord:o)

  Mange søndagshilsner fra det nordvestjyske

  SvarSlet
 3. hej Tante grøn..tak skal du ha..jeg elsker også kranse,og i en form som denne er det super nemt at putte lidt i hist og pist..hvis jeg ekspl skal pynte til en af familie gravstederne tager jeg ofte min kage randform..som jeg alligevel aldrig bruger og pynter i ,det ser sødt ud og den kan jo "bære" alt mulig,fyldes med kogler ,strandskaller,lys o.a I øvrigt koster sådan en madam blå ikke mere end 25,- i den lokale genbrugsbutik..kan du også ha en skøn søndag aften..du har vel været i haven i dag som resten af landet ..knus og kram fra Diana.

  SvarSlet
 4. Kære Diana:o)

  Super ide. Tak for videregivelse af den:o) NU må jeg altså snart på en loppemarkeds-tur og lede efter en brugbar randform. Jeg kan mærke, at jeg trænger:o)Nu kan man jo snart begynde at plukke løs ude i haven, og sikke en glæde man kunne få af at arrangere i sådan en randform.

  Ja, jeg har også været i haven hele weekenden og jeg har mærket muskler i min krop, jeg end ikke vidste jeg havde. Ømme muskler vel at mærke!!!! Og en anden "bivirkning" ved det hårdere havearbejde: Man bliver så sulten af al den knoklen i den friske luft af man kunne spise en hel ko:o)

  Hav en skøn uge med lutter venlige, glade, tilfredse og købestærke kunder:o)

  Knus fra den blomstertossede tante

  SvarSlet