lørdag den 5. januar 2013

frisk start...2013

Så er julen endelig ovre..og et nyt år kan begynde..Rigtig godt nytår til jer alle , jeg har som bekendt i længe haft svært  ved at blogge , da jeg ikke har kunnet logge mig på , og ikke aner hvad jeg gør forkert...Julen var en hård omgang i år , da mine 3 børn alle var syge, lidt på skift , og samtidlig....
Så den kære biks har ikke helt fået den kærlige hånd den fortjente, jeg har ganske enkelt manglet tid og søvn...lige inden nytåret ,var vi forbi sygehuset,så mellemste mand på 14 , kunne få fjernet en betændt blindtarm...


Aldrig , aldrig har jeg haft et juletræ til at stå efter 1 januar ,og haft nissepynt hængende...men det har jeg prøvet nu...først nu er det hele blevet pakket ned og laaaangt væk....for inden privaten kunne få en tiltrængt tur , skulle butikken jo lige tømmes for julerier, og shines op....;)

Så nu er det tid til at få fyldt dejlige sukkulenter,løgvækster i butikken , plantet,og få bestilt en masse lækre forårs varer...

 
duftende hyacinter,sprøde tulipaner...
 
 
 
 
skønne sukkulenter i grålige farver,og forårs buketter i lyse toner
 
 
 

 
 

9 kommentarer:

 1. Hej Diana :)

  Åhh Diana, du har altså ikke haft det nemt, jeg havde en virus midt i det hele, men det er vand ved siden af hvad du har haft og se til.
  Jeg har stadig problem med at få billeder frem som jeg plejer, jeg ved simpelthen ikke hvad der sker, så indtil videre, må jeg føre billederne igennem Picasa !!
  Skønt med en masse forår i forretningen :)

  Knus

  Iben

  SvarSlet
 2. hej iben...ja det er ikke lige min heldige stjerne der presser på , men hvor er det dejligt når man alligevel formår at kæmpe sig igennem det hele...håber du finder en løsning på dit problem...men godt du kan køre det igennem picasa

  kh Diana

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det lyder da ikke rart med alt den sygdom i Julen, det bare så kedeligt når man endelig skal hygge med hinanden.

  Det lyder da underligt med din blog, dejligt den vil igen.
  Du kan altid spørge hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, vil jeg hellere end gerne:-)

  Smukke blomster, jeg får helt lyst til at købe vildt ind af løg og bare komme igang, men vi er ved at rokere lidt rundt herhjemme, så det må vente lidt.

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Jeg pakker altid først julepynten i privaten væk d. 6. januar.- Hellig tre Konger.
  I forretningen blev det fjernet før.
  Håber i er kommet godt over sygdommen. Ønsker dig et godt år 2013.

  SvarSlet
 6. hej susi...1000 tak for tilbudet , jeg er bestemt ikke nogen ørn på en pc, jeg beundre ofte alle i andres header (har jeg hørt det hedder) smil..alle de fine collager, samt når folk linker til en bestemt hjemme side..men jeg er ikke nået så vidt....så jo har maget at lære ;)
  og ja så er man jo lidt på det når bloggen driller,og jeg skal forsøge mig frem ..det kan godt ta tid
  Tak for besøget--kh Diana  hej til Landbohaven...
  du skal være så velkommen, mht min julepynt er jeg ofte SÅ mættet af jul ,nisser og andet at jeg bare må ha løgvækster, og lyse farver hurtigst muligt..men ofte har jeg forberedt mig lidt på julen siden sommeren...handlet/bestilt varer på formland og rundt omkring juli/aug måned og siden samlet , tænkt i ideer , limet osv ,så når jeg når til ca 27-28 dec så er min grænse nået :) og den blev jo så overskredet i år , men pyt , det er jo kun ment med et glimt i øjet..hvad butik har du arbejdet i/med??
  tak for dit besøg , og et rigtigt godt år til dig..kh Diana

  SvarSlet
 7. Altid smukke billeder her hos dig.

  SvarSlet
 8. hej Marianne..tak skal du ha ;)
  SvarSlet