lørdag den 15. december 2012

jubii det lykkedes.........

Endelig lykkedes det mig at lave et indlæg igen....min pc driller , eller også er det mig som ikke forstår at bruge den!!!!!.
De sidste mange mange gane når jeg har forsøgt at logge mig på , har det ikke kunne lade sig gøre,og har jeg endelig været heldig at blive logget ind ,så har jeg ikke kunnet lave et indlæg , bliver ganske enkelt ikke logget på ......Har nogle af jer derude prøvet dette ????

Her er julen kommet godt fra start, jeg har travlt i det lille binderi, og er først nu gået i gang med at julepynte i privaten ;), jeg er ikke en af dem der har pynten klar og oppe til 1 dec...
Jeg pynter altid meget enkelt, ....ingen Gertrud Sand her hos mig..nej tak
nogle gange er det vist for enkelt , især når børnene spørger om der slet ikke skal pyntes op !!
I år har jeg pyntet lidt med de søde jule småkager , Peber kagekoner /mænd.

Jeg har dryppet en dråbe vand på kagen , og efterfølgende lavet et hul,med en spids nål.


DEnkelt men fint......Jeg håber jeg igen når igennem med et indlæg , ellers vil jeg ønske jer alle en faaaantastisk jul..
(jeg har selvfølgelig fulgt med i jeres blogg, det har jeg heldigvis ikke været forhindret i..det kræver gudskelov ikke login   ...
Diana  ;)2 kommentarer:

 1. Hvor er de fint med sølvkuglene i kuplen.... jeg ville også ønske at jeg kunne begrænse mig til enkel juleudsmykning og knapt så mange farver :) :) :) - men jeg kan dårligt undvære noget :)

  SvarSlet
 2. Kære Diana
  Jeg har ikke problemer med at logge på eller lave indlæg, så jeg kan desværre ikke sige hvad der kan være galt hos dig. Jeg logger ikke ud fra Blogger på noget tidspunkt, måske skal du også bare være logget ind permanent?
  Din julepyntning er smuk og enkel. Det er en sød ide med kagerne og så synes jeg også det er så fint med de små tags på de grønne grene:-)
  Rigtig glædelig jul til dig og familien.

  SvarSlet