Google+ Followers

onsdag den 30. november 2011

vinderen er fundet.....

Så er det blevet tid til at sætte navn på vinderen...det var jo en sød og overskuelig skare der havde lyst tilat deltage i min give away..tak til jer ,man må sige at her var vinder chancerne noget størrer end i det danske lotto spil..med hjælp fra min lille 4 årige assistent, som har trukket en seddel frem fra skålens dyb...kan jeg hermed afsløre at den heldige vinder blev TANTE GRØN...tillykke til dig .. (send  mig venligst din adresse)men pga det overskuelige deltager antal har jeg nu bestemt mig for at i øvrige har fortjent en trøste præmie...så hvis i sender mig jeres adresser , så vil jeg fluks sørge for lidt til jer også...i kan sende på min mail    dianasecher@live.dk ps.. er i med på de søde trøstepræmier så send mig hurtigt jeres adresser...lidt fra det lilla hjørne                           

tirsdag den 22. november 2011

Give away...jubiii

For noget tid siden lovede jeg en lille give away, i anledning af bloggens 1 års dag,og  fordi den havde rundet 10.000 besøg, hvilket for mig er dejligt.
Jeg har fundet denne skønne gyngehest frem i metal. Den er ny,men lavet i den nostalgiske stil med lidt rustpletter ved samlingerne, hvilket jo bare gør den mere chamerende.
Jeg håber i har lyst til at deltage, alle er velkommen, har du ingen blog, så husk endelig en mail adr.Jeg er ikke så stor tilhænger af at skulle linke, være fast læser osv ,så derfor er det heller ikke kravet for at du kan deltage,Jeg håber i stedet at der er læsere derude ,som syntes det kunne være spændende at følge med på bloggen,men af egen fri vilje :) :) :)
Du kan nå at være med indtil d 30 nov, hvor vinderen udtrækkes.

Held og lykke

mandag den 14. november 2011

sikke en weekend..


Så blev det endelig hverdag igen, dagene op til weekenden bød på en urolig teenager,alt for lidt søvn ,ondt i maven, vagtlægebesøg, ...forsøg fra min side på at fange de få timers ro til at færdig gøre mine projekter som jeg skulle ha med til den forestående julemesse i nabobyen.. det var ikke med den store held,så jeg medbragte masser ag glitter ,kugler o.l.  En stadig ulykkelig datter, vagtlæge igen...vente ,vente ,vente, ,nu endnu mere urolig datter, og først kl 20.30 kom hun på operationsbordet, bagefter fik vi af vide at det havde været meget tæt på at blindtarmen var sprunget , den var mega betændt,og fordi min datter ikke havde kampskreget vurderede de at det nok kun var en maveinfluenca.....hun har nu været indlagt siden lørdag,da hun skal ha antibiotika 3 gange dagligt i drop..hun er glad igen :),glæder sig til at komme hjem..

torsdag den 3. november 2011

juuuler stadigt.....


uhhh, jeg er da slet ikke i tvivl om hvad den kommende tid skal bruges på
, jeg juuuuler derud af ,syntes det er svært at få tiden til at slå til.
kalenderen melder om julemesse ,åbent hus , jule demo "ude i byen" , kursus hjemme i værkstedet, så planlægning er kode ordet her hos mig... førsøger at holde julestressen fra døren..  : )  : )

super smuk deko chrys....hmmm i love it