Google+ Followers

lørdag den 26. februar 2011

Endelig ............

slap jeg af med mit skrummel af en støvle,,puh en uge før lovet..skønt..Nu starter genoptræningen,og jeg som naivt troede at jeg kunne gå ,efter jeg slap af med støvlen ,må erkende at det vist bliver et pænt stykke arbejde der ligger forude.

Men okay efter 6 ugers dvale skal musklerne jo lige som igang igen....Jeg glæder mig vildt til at kunne komme omkring ,sætte mig i bilen og bare køre ,ikke være så afhængig af andre.
tirsdag den 22. februar 2011

sikke en aften

Det var en rigtig dejlig koncert ,min søster og jeg var til i lørdags....Beklager ,mine billeder blev ikke helt så gode som forventet,og så kan det jo været svært at sætte sig ind i det enormt flotte show ,den skønne kylie leverede..Hold da op...man må sige at det jo er lige så meget show som der er sang...grunden til de dårlige billeder, foruden mit vel nok ringe mobil kamera,var faktisk at vi endte  oppe på v.i.p. pladserne og afstanden blev lidt længere til scenen..smil..

Det er første gang min kørestol har bragt noget godt med sig.....allerede ved indgangen ,sagde den første kontrollant at vi skulle med elevatoren op  ??? det forstod jeg ikke meget af og reagerede heller ikke på det og da den anden og den tredje kontrollant sagde det samme ,ja så sprang vi jo ind ,selv om jeg undrede mig over at vi jo havde billetter til nedre tribune..Vi endte oppe i den store resturant,hvor den ene kendis efter den anden indtog det lækreste måltid..jeg må nok indrømme at jeg følte mig lidt som om jeg var gået forkert ha ha..nå men en ny og venlig vagt tog imod os og kunne nu konstatere efter at ha`tjekket billetten ordentlig at vi jo var kommet helt på afveje....og at det ville være en rimelig tur på krykker for mig at nå over på vores bestilte plads..så han forbarmede sig over mig,og fandt en plads uden for resturanten, total v.i.p...
det halve af koncerten sad vi bare og skrald grinede for ikke nok med at vi jo bare havde været utrolig heldige og sad det bedste sted,,ja så havde den kørestol da endelig bragt noget godt med sig......og ja det var fedt at komme ud og vrikke med ørene..
det var et vildt flot show,med guld hest ,svævende dansere i loftet,en kæmpe roterende scene ,hvor showet afsluttede med masser af vand ,som blev spulet op i kæmpe stråler , i alt 40.000 liter vand blev der brugt..hun havde 20 lastbiler med til alt hullumhejet,og 120 ansatte.Min kæreste var med til at skille og pakke scenen ned efter showet,de startede ca 22.45 og var færdig 02.30. Det havde vist været noget af en opgave,men spændende....

lørdag den 19. februar 2011

juhu...........jeg har vundet.....

jeg deltog i en web konkurrence op til formlands dagene.Egentlig var jeg lige hurtigt inde og tjekke åbningstiderne ,udstillere osv ,,og  ja så svarede jeg lige på et hurtigt spørgsmål....og blev så ringet op i torsdags at jeg havde vundet 2 billetter til den skønne kylie..
Glæder mig helt vildt til at se det store show,og høre musikken...

tirsdag den 15. februar 2011

vintervejr!!

puh ha ,så er vi på den igen,,kulde ,sne og ikke mindst en bidende blæst..
Jeg havde ellers planer om at klæde mig i harboøre habitten og få ordnet lidt tiltrængt oprydning uden for mit værksted..Men min stadig stille siddende situation gør vist at det vil knibe med at holde varmen..sååååå
snupper lidt vinterferie hygge med stearinlys,reste blomster  :0) og lidt tegnefilm på sofaen med junior

fredag den 11. februar 2011

elsker sukkulenter...

er bare helt vild med sukkulenter ,specielt de grå grønne...er selvfølgelig også glad for blomstrende planter, men det er nu rart med de her som bare kan passe sig selv.....go`fredag til alle ...

mandag den 7. februar 2011

Dagen derpå......

I går søndag var jeg på formlands messen..uha alt det forår og sommer inspiration man kommer hjem med ..Jeg fulgtes med min søde veninde og tidligere arbejds kollega Birgitte..Hun skubbede rundt med mig i stolen ,uden hende var jeg ikke kommet afsted.Jeg bor ca 10 min kørsel fra messe hallerne og plejer faktisk at ta der ud 2-3 gange mens messen står på ,så har jeg rigtig god tid til at pendle rundt og tænke mig godt om inden jeg handler nye varer..smil det er jeg sikker på jeg har sparet mange penge ved..:0) impuls kan være dyrt ha ha.I går gik det nu meget stille af ..det var ikke alle stande jeg kunne komme omkring på og selv med krykker kunne det være lidt halsbrækkende når der er mange mennesker, så jeg blev pænt i stolen..men noterede mig hvor og hvem jeg skulle handle med ,og resten bliver så købt via nettet og over telefonen.

Efter sådan et messe indslag er jeg altid top tunet til at finde grillen frem ,stoppe æg ,reder , sommerfugle ,og andet sommer i alt...er bare så klar til foråret ,efter at have set de mange flotte stande der oser af pastel´ og sommer. meeeen  må nok vente lidt endnu med at gå amok..

Vi var et smut forbi Flower factory, en stand hvor Erik Buch (ham som bandt brudebuketten til Mary ) havde lavet en masser overdådige buketter kranse og dekorationer,blandet med alle mulige kunstige biller,kranier,sommerfugle o.a. Det var mest ment som en blanding af provokation men også en mulighed for at gøre opmærksom på sig selv og sin butik,og at vi i branchen skulle turde at forny os....det var da klart noget der ville kunne få folk til at standse op foran et butiks vindue...og ja engang imellem skal man turde at gå mod strømmen.....

onsdag den 2. februar 2011

And the award go`s to.................


  ja lige for tiden ville det være komplet umulig at skulle nævne en`frem for en anden...jeg tænker hver dag når familien er draget af til skole, børnehave og arbejde..
hvad skulle jeg dog gøre uden dem.Tænk sig alle de småting de gør for mig..men som betyder rigtig meget for mig...en kæmpe tak til min kæreste for smsèn din morgenmad står smurt og klar i køleskabet (nederste hylde) og for alt det han pludselig skal nå i løbet af dagen ..tak til min store søn som inden skole hentede min stol fra værkstedet så jeg kunne sidde under bruseren..:0) tak til min store datter for kærlige kram,  kaffe brygning,for at hjælpe med at vaske tæerne på højre foden (jeg ignorerede selvfølgelig hendes forvrængede ansigt)...for de søde ord.".mor du ser nu sød ud i din kørestol" ..En  tak til min 3 årige som hver morgen kærligt tar afsked med mig når han skal i børnehave..med ordene "tak for i dag"  sødt ..og som altid er sød til  dog efter lidt pres..at flytte de utallige traktorer,vogne og andet som ofte hindre mig i at nå fra køkken til stuen..:0) :0)  en kæmpe tak til min svigermor som i går forvandlede mit mega beskidte hus til en perle,et duftende trægulv,der duftede så stærkt at da min datter kom hjem udbrød hun at " her dufter som på et apotek"..3 uger uden den store rengøring sætter sit preg...  Tak til anti aspiranten.....den er uundværlig i tiden   hurra for alle film kanalerne..blomster blade ,jean darc living magasinerne som bliver læst igen og igen   ..jeg er dybt taknemlig for hjælpen..ha en fantastisk dag derude ..knus fra Diana..